Aparatele de aerosoli Philips Respironics la EvoMag si Cel.ro

 

Aparatele de aerosoli Philips Respironics se vor putea achizitiona si din magazinele partenere BITOnline, EvoMag si cel.ro începând de luna aceasta aceasta. Clientii care doresc sa-si achizitioneze un nebulizator de cea mai buna calitate au la dispozitie trei modele, doua destinate intregii familii si unul conceput special pentru nevoile copiilor. HC1099966-IMS-en_USInnoSpire Essence si InnoSpire Elegance sunt doua aparate de aerosoli cu compresor care pot fi folosite acasa pentru tratarea afectiunilor cailor respiratorii. Sunt eficiente atat in cazul unor banale raceli, cat si pentru boli cronice, cum sunt astmul sau sinuzita. Ambele beneficiaza de tehnologii inovatoare care fac tratamentul mult mai rapid si mai eficient, gratie cercetarilor de ani de zile ale specialistilor de la Respironics.

Sami the Seal este un nebulizator pediatric, cu un design simpatic menit sa ii atraga pe copii. Vine insotit de accesorii care ii vor ocupa celui mic timpul, astfel incat sa nu planga in timpul tratamentului. Toate cele trei aparate sunt echipate complet si pot fi folosite imediat ce le-ati achizitionat, la sfatul medicului curant.

Aparatele de aerosoli PhHC1100134-IMS-en_USilips Respironics beneficiaBP10023376_3-avent-philips-respironics-sami-the-seal-nebulizer-compressorza de garantie 3 ani.

Philips Respironics este unul dintre cei mai apreciati producatori de aparate de aerosoli la nivel mondial. Recunoasterea lor vine atat din partea consumatorilor, cat si din partea comunitatii medicale. Preocupati de cateva decenii de tratarea bolilor tractului respirator cei de la Respironics s-au aliat cu specialistii de la Philips pentru a concepe dispozitive performante din punct de vedere tehnic si medical. Rezultatele nu au intarziat sa apara si astazi sunt recomandate de specialisti din intreaga lumea.

BitOnline este importatorul oficial pentru Romania al produselor Philips Respironics. Prezenta de 9 ani pe piata, BitOnline a incercat mereu sa gaseasca cei mai buni furnizori, fiind atenta atat la calitatea produselor, cat si la pretul acestora. Show-room-ul BitOnline se afla in Bucuresti, pe strada Mihai Eminescu nr. 121.

About FEO

Magazinul online www.feo.ro, parte a societatii Bit Online SRL, este un site specializat in comercializarea electrocasnicelor mici, produselor electronice, dispozitivelor medicale si accesoriilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Se încarcă...