Aparatul de aerosoli Little Doctor LD-221C in reteaua CARREFOUR

Incepand din februarie 2019, compania Bit Online, importator exclusiv al marcii Little Doctor in Romania, va ofera posibilitatea de a cumpara aparatul de aerosoli Little Doctor LD-221C direct din hypermarketul Carrefour din orasul dumneavoastra.

Este cunoscut faptul ca aparatul de aerosoli este achizitionat de cele mai multe ori atunci cand copilul sau adultul este deja bonav si are nevoie urgenta de acest dispozitiv. In astfel de situatii cautam cai mai rapide de a intra in posesia unui nebulizator, fie prin achizitionarea on-line cu optiunea “livrare rapida”, in cazul in care aceasta exista, fie din magazine specializate.

Bit Online crede ca fiecare are dreptul sa isi poata achizitiona fara eforturi prea mari dispozitive medicale pentru a se trata, pentru a diagnostica sau preveni bolile. Tocmai de aceea va ofera un produs de calitate la un pret acceptabil, care poate fi achizitionat direct din magazin. Mai jos gasiti lista hypermarketurilor Carrefour de unde puteti achizitiona produsul.

Aparatul de aerosoli cu compresor LD-221C este un produs de calitate, usor de utilizat si eficient in tratarea sau prevenirea afectiunilor cailor respiratorii, cum ar fi: sinuzita, rinita, raceli, astm, bronsite, laringite, atat in clinici cat si la domiciliu.

Nebulizatorul este prevazut cu 3 tipuri de dispensere pentru tratarea diferitelor parti ale sistemului respirator. Fiecare dispenser genereaza particule de aerosoli de o anumita dimensiune, astfel incat medicamentul sa ajunga exact in partea cailor respiratorii care necesita tratament.

Little Doctor este un producator de dispozitive medicale, atat pentru uz casnic, cat si pentru institutii medicale, cu traditie in acest domeniu. Inca din 1986, sunt prezenti pe piata, in timp dezvoltand afacerea si introducand in catalog produse din ce in ce mai diverse, in pas cu descoperirile tehnologice ale vremurilor.

Toate produsele Little Doctor respecta normele ISO 13585:2013 Standard de calitate pentru produsele medicale, care sustine reducerea riscurilor neasteptate pentru companii care construiesc, produc sau folosesc produse si servici medicale, in timpul fabricatiei, dar si mai tarziu dupa aceea. Chiar daca acesta este un standard unanim acceptat la nivel international, specialistii de la Little Doctor au hotarat, pentru siguranta clientilor sai sa testeze produsele si in Germania in vederea obtinerii certificarii TUV. De asemenea, detin certificarea CE, care atesta faptul ca respecta toate regulamentele in vigoare cu privire la siguranta, design, calitate si mediu impuse de Uniunea Europeana.

Prezenta de 12 ani pe piata, Bit Online a incercat mereu sa gaseasca cei mai buni furnizori, fiind atenta atat la calitatea produselor, cat si la pretul acestora. Show-room-ul Bit Online se afla in Bucuresti, pe strada Mihai Eminescu nr. 121. 

Lista magazinelor hypermarketurilor Carrefour de unde puteti achizitiona aparatul Little Doctor LD-221C:

BUCURESTI:

  • COLENTINA
  • MEGAMALL
  • VERANDA
  • BANEASA
  • BERCENI
  • ORHIDEEA
  • VULCAN
  • PARKLAKE
  • COLOSSEUM
  • MILITARI

BAIA MARE
BRAILA
BRASOV
BOTOSANI
BUZAU
CLUJ
CONSTANTA
DROBETA
FOCSANI
GALATI
IASI ERA
IASI FELICIA
ORADEA LOTUS
ORADEA ERA
PIATRA NEAMT
PITESTI
PLOIESTI
RAMNICU VALCEA
ROMAN
SATU MARE
SIBIU
SUCEAVA
TARGU-JIU
TIMISOARA

 

Bit Online SRL
Tel: 0727.747.511 / 021 211.0652
Email: feo@bitonline.ro
www.feo.ro
www.bitonline.ro
www.feo.ro/blog

Incepand din februarie 2019, compania Bit Online, importator exclusiv al marcii Little Doctor in Romania, va ofera posibilitatea de a cumpara aparatul de aerosoli Little Doctor LD-221C direct din hypermarketul Carrefour din orasul dumneavoastra. Este cunoscut faptul ca aparatul de aerosoli este achizitionat de cele mai multe ori atunci cand copilul sau adultul este deja bonav si are nevoie urgenta de acest dispozitiv. In astfel de situatii cautam cai mai rapide de a intra in posesia unui nebulizator, fie prin achizitionarea on-line cu optiunea “livrare rapida”, in cazul in care aceasta exista, fie din magazine specializate. Bit Online crede ca…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

About FEO

Magazinul online www.feo.ro, parte a societatii Bit Online SRL, este un site specializat in comercializarea electrocasnicelor mici, produselor electronice, dispozitivelor medicale si accesoriilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Se încarcă...