Aparatul de aerosoli Philips Respironics InnoSpire Essence la CARREFOUR

Incepand cu acest an, aparatele de aerosoli Philips Respironics vin mai aproape de dvs. fiind introduse de catre compania Bit Online, importatorul oficial al Philips Respironics in Romania, in retelele de hipermarketuri Carrefour. Astfel, achizitia acestor dispozitive medicale casnice a devenit acum mult mai facila, fiind bine cunoscut faptul ca aparatele de aerosoli sunt achizitionate de obicei atunci cand avem nevoie, in situatii in care copilul sau adultul este deja bonlav si are nevoie de acesta.

De acum puteti cumpara aparate de aerosoli Philips Respironics Innospire Essence de la magazinul Carrefour din orasul dvs. Gasiti mai jos lista completa a hypermarketurilor unde este prezent.

Philips Respironics este unul dintre cei mai apreciati producatori de aparate de aerosoli la nivel mondial. Acestea sunt dispozitive medicale de uz caznic si clinic de cea mai buna calitate, fiind rezultatul mai multor ani de cercetari, iar recunoasterea lor vine atat din partea consumatorilor, cat si din partea comunitatii medicale.

In urma unor descoperiri care s-au dovedit a fi eficiente in tratarea unor afectiuni respiratorii, realizate de Respironics, acestia au intrat in vizorul companiei Philips. In decembrie 2007, managementul Respironics a fost preluat de Philips, pentru ca in cele din urma sa fie cumparat in intregime in 2008.

In urma fuziunii dintre Repironics – un simbol al inovatiei in dispozitive medicale si Philips – o firma cu traditie in realizarea de electronice si electrocasnice, au fost create aparatele de aerosoli Philips Respironics. Rezultatele nu au intarziat sa apara si astazi sunt recomandate de specialistii din intreaga lume. Acest nou concept se bazeaza pe faptul ca modul in care se administreaza tratamentele la domiciliu trebuie simplificat, iar oamenii trebuie sa fie pe primul loc. 

Din aceasta gama de produse face parte si Philips Respironics Innospire Essence, aparat de aerosoli cu compresor care poate fi folosit acasa pentru ameliorarea si vindecarea bolilor cailor respiratorii inca de la aparitia acestora, precum: sinuzita, rinita, raceli, astm, bronsite, laringite. 

Aparatul beneficiaza de tehnologia SideStream cu sistemul Active Venturi care permite administrarea tratamentului rapid si eficient.  Dispozitivul este echipat complet si poate fi folosit imediat ce l-ati achizitionat, la sfatul medicului curant si beneficiaza de o garantie de 3 ani.

Bit Online, importator oficial al aparatelor de aerosoli Philips Respironics in Romania, va prezinta lista magazinelor din reteaua Carrefour de unde puteti achizitiona aparatul Philips InnoSpire Essence:

BUCURESTI:  – COLENTINA

                     – PARKLAKE

                     – BERCENI

                     – BANEASA

                     – ORHIDEEA

                     – VULCAN

                     – OBOR

IASI             – FELICIA

                     – ERA
CLUJ

CHIAJNA (ILFOV)

PLOIESTI

BRASOV

CONSTANTA

TIMISOARA

PIATRA NEAMT

CONSTANTA

ORADEA

About FEO

Magazinul online www.feo.ro, parte a societatii Bit Online SRL, este un site specializat in comercializarea electrocasnicelor mici, produselor electronice, dispozitivelor medicale si accesoriilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Se încarcă...