Aria Residences – case noi, confortabile, moderne, spatioase, smart in Corbeanca, Ilfov

Proiectat si dezvoltat pe baza experientei in real estate a grupului APC Pls si grupului Terrakapital Ltd, Aria Residences reprezinta o abordare moderna de case noi , compartimentari inteligente cu accent pe crearea de spatii generoase in living si bucatarie, spatii pentru depozitare, design modern, atractiv si prietenos.

Aria Residences, case noi, confortabile, moderne, spatioase, smart, astfel incat rezidentii se pot bucura de cel mai ridicat nivel de locuire.

Ansamblul rezidential de case Aria Residences iti propune cele mai bune oferte de case noi din Corbeanca . Datorita facilitatilor si a confortului oferit, casele din ansamblul rezidential Aria Residences sunt cea mai buna alternativa pentru cei care cauta case in Corbeanca.

Din punct de vedere tehnic casele din Aria impresioneaza prin optimizarea perfecta a spatiilor si prin stilul arhitectural de inspiratie occidentala.

Aria Residences este un cartier rezidential de vile in Corbeanca, judetul Ilfov , lansat in urma cu doar 3 ani, este proiectul care a demonstrat ca si in Romania se poate construi pentru oameni, se poate construi un ansamblu rezidential bazat pe calitate, pe corectitudine dar mai ales pe principiul promisiunilor respectate.

Te invitam sa ne vizitezi!

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Se încarcă...