Ceasurile din lemn TimeWood acum in Romania

Inapoi la natura, este un nou concept care creeaza o legatura intre natura si tendinta moderna. si exact acesta este obiectivul principal al produselor TimeWood – lemnul ca un stil de moda.

Fiecare bucata de lemn are propria poveste si urmeaza propriul mod unic si va permite sa creati propria identitate. Ceasurile TimeWood sunt realizate din lemn  100 %, si sunt elegante, stilate si atemporale … Brandul  TimeWood nu este doar despre natura, este, de asemenea despre natura, libertate, stilul de viata si de moda.

Timewood este un brand cu multe fete. Aceasta reprezinta o dragoste de natura si materialele naturale – lemnul, dar subliniaza, de asemenea personalitatea celui care il poarta.

Cu ceasurile din lemn Timewood imaginea nu va fi numai una moderna, de asemenea, va fi asociata cu natura si respectul pentru mediul inconjurator.
Fii original si natural!

Ceausrile Timewood sunt fabricate in Cehia, din lemn de artar si lemn de santal in trei nuante de culori, si sunt din materiale hipoalergenice, iar mecanismele sunt de inalta calitate, Citizen Miyota.
Chiar daca sunt ceasuri din lemn, acestea rezista la stopiri usoare si spalarea mainilor, scurtarea bratatii o poate face orice ceasornicar, de asemenea bateria se poate schimba la orice ceasornicar.

Ceasurile TimeWood sunt distribuite oficial in Romania prin intermediul magazinului online de ceasuri www.bestwatch.ro

About Best Watch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Se încarcă...