Certificate SSL sau siguranta cumparaturilor pe internet

Atunci cand vorbim despre cumparaturile facute prin intermediul internetului, este imposibil sa nu realizam succesul inregistrat de internet si pe aceatsa cale. Cei mai multi oameni aleg sa cumpere astazi online datorita comoditatii. Faptul ca o persoana nu mai este nevoita sa se deplaseze pana la o adresa fizica a unui magazin si ideea de a primi produsele la o adresa selectata, atrage zilnic tot mai multi utilizatori de internet. Exista insa si persoane care inca pun la indoiala siguranta cumparaturilor efectuate prin intermediul internetului. Avand in vedere faptul ca si mediul afacerilor se extinde considerabil astazi pe internet, trebuiau gasite solutii veritabile de securitate.
Este adevarat faptul ca internetul nu a fost una dintre cele mai sigure modalitati de a cumpara, avand in vedere ca azi oricine are acces la internet, inclusiv hotii de date. De-a lungul timpului insa s-a incercat prin diferite metode sporirea securitatii. Ceva mai recent insa, responsabilii pentru securizarea cumparaturilor pe internet au adus un nou concept menit sa asigure acest lucru. Acesta poarta denimirea de certificat SSL.

Certificate SSL – Mxhost.ro

Certificatele Secure Sockets Layer, denumite scurt SSL, au adus o noua modalitate de a spori siguranta cumparaturilor efectuate pe internet. Ceea ce au adus nou este defapt crearea unui canal de comunicatie de tip privat care se realizeaza strict intre serverul web si client. Modalitatea prin care acesta functioneaza este cat se poate de simpla. Pentru a se realiza un schimb de date securizat, un mesaj necesita doua chei. Codificarea acestuia presupune utilizarea unei chei, in timp ce decodificarea se poate realiza utilizand cealalta cheie, schimbul de date fiind astfel total securizat.
Cu alte cuvine, aceste certificate practic cripteaza intr-un mod cat se poate de eficient informatiile inainte de a fi transmise pe internet. Initial, furtul de date aferente unui utilizator precum parola si username-ul unui cont puteau fi foarte usor obtinute de un hot de informatii experimentat. Initial, mai multi utilizatori care au utilizat carduri bancare pentru cumparaturile pe internet s-au lovit de problema furtului de date de pe acestea. In acest scop, atat bancile cat si site-urile care aleg sa realizeze schimburi de date securizate, apeleaza astazi la certificatele SSL. Certificatele SSL ofera siguranta chiar si schimbului de date prin intermediul postei electronice.
Avand in vedere ca achizitiile facute pe internet se afla intr-o continua crestere, veti avea nevoie cu siguranta de aceste certificate care sa asigure un transfer de date securizat. Acest lucru va spori considerabil increderea clientilor si acestia nu vor ezita sa apeleze la serviciile  dumneavoastra intr-un viitor apropiat. In acest sens, va invitam sa accesati www.mxhost.ro pentru mai multe detalii.

S.C. Net Design S.R.L.

www.mxhost.ro

0363401310

About mxhost

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Se încarcă...