Constructii blocuri de locuinta

Construcțiile sunt de mai multe categorii. Desigur, puteam să alegem oricând construcțiile industriale, pentru că piața este la fel de ofertantă. Totuși, am ales să ne lăsăm amprenta, să însemnăm ceva în viețile unor oameni. Așa s-au pus bazele în construcții blocuri de locuință pentru echipa Tomoiu Gabriela.

Public țintă pe construcții blocuri de locuință

Când am început construcții blocuri de locuință eram deja hotărâți cărui public ne adresăm. Nu! Nu ne-am gândit la venitul clientului nostru și nici la pătura socială din care acesta face parte. Am analizat un aspect puțin mai sensibil: bunul simț.

Pentru că propunerea noastră este aceea de a vă oferi un alt stil de viață, nu puteam să nu schimbăm cel mai deranjant aspect al unui stil de viață la bloc: vecinii scandalagii, tinerii petrecăreți, familiile gălăgioase, șoferii nerespectuoși etc. O parte dintre aceste probleme sunt, evident, rezolvate prin materialele de înaltă calitate, care asigură izolarea fonică perfectă, precum și hidro sau termoizolația. Totuși, altele continuau să fie o problemă reală dacă nu am fi selectat clientela.

Așa a apărut povestea selectivității în rândul clienților. Nu ne aruncăm să vindem oricui, ci încercăm să analizăm în ce măsură potențialul cumpărător s-ar putea integra în dorința noastră pentru ansamblurile rezidențiale: aceea de a crea un complex cu oameni educați, respectuoși, civilizați, care să își cunoască libertățile, să și le exercite, dar fără a încălca drepturile vecinilor. Acesta este publicul țintă preferat de noi.

Facilități oferite de construcții blocuri de locuință

Dacă reușim să selectăm și să formăm un grup de locatari care să dezvolte încredere și respect reciproc, considerăm că restul doleanțelor dumneavoastră sunt floare la ureche. Prima cerință cu siguranță privește calitatea construcției. Blocurile noastre sunt deja renumite pentru înaltele standarde și tehnologii folosite în edificarea lor. Desigur, o vizită la fața locului v-ar convinge.

Alte aspecte, care în majoritatea ansamblurilor noi stau sub semnul întrebării, se referă la accesul la utilități, carte CF pentru fiecare apartament, terasele spațioase, parcările, spațiile de joacă, sistemele securizate de supraveghere, accesul limitat în bloc; acestea sunt doar câteva dintre facilitățile pe care construcții blocuri de locuință sub egida Tomoiu Gabriela – vi le oferă.

Elementele mai puțin luate în calcul la cumpărarea unei locuințe sunt cele referitoare la soluțiile verzi. Îmbunătățirile aduse de noi acestor construcții blocuri de locuință – și punctul forte, probabil – sunt soluțiile verzi.

Prețuri pentru construcții blocuri de locuință

Prețurile variază în funcție de suprafața utilă a apartamentelor: garsoniere, apartamente cu una, două sau trei camere. Pentru oricare dintre acestea, suntem deschiși la orice formă de plată, inclusiv la accesarea de credite, proceduri pentru care vă putem sprijini privind întocmirea documentației. Fără a avea preferințe pentru anumite instituții bancare, putem să vă oferim îndrumare, pentru o mai bună coordonare a dosarului de credit.

Dezideratul antreprenoarei Tomoiu Gabriela este acela de a forma un cartier rezidențial, care să exceleze atât prin calitatea construcții blocuri de locuință, cât și prin comunitatea care îl va popula. Nu vă oferim o casă, ci vă invităm acasă!

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Se încarcă...