Criterii de alegere pentru o combina frigorifica

Pentru a alegerea unei combine frigorifice potrivite trebuie avute in vedere criterii care caracterizeaza cel mai bine nevoile pe care trebuie sa le satisfaca aceasta, nevoi de volum, de consum, precum si criterii tehnice, legate de sistem de racire, numar de sertare.

In cele ce urmeaza, va prezentam cateva detalii care trebuie avute in vedere cand alegeti o combina frigorifica reperul fiind produsele din aceasta gama comercializate de magazinul online eGood.

Volumul necesar si organizarea spatiului in combina frigorifica

O combina frigorifica trebuie sa aiba un volum mare si sa fie foarte bine organizata ca spatiu, acesta fiind de fapt motivul pentru care se alege o combina in detrimentrul unui frigider.

Combinele frigorifice promovate de eGood.ro au mai multe variante de alegere atat in ceea ce priveste volumul, cat si organizarea spatiului, de la spatii speciale pentru oua, sticle si legume.

Consumul optim de energie al combinei frigorifice

Avand in vedere ca o combina frigorifica este un aparat electrocasnic ce sta permanent in priza, consumul de energie nu poate scapa neglijat!
Un indicator bun al consumului optim de energie al combinei il reprezinta clasa energetica in care este incadrata combine: A, A+, A++ sau A+++, cu cat mai multi de “+”, cu atat mai bine.

Importanta sistemului de racire pentru o combina

Atat pentru congelator, cat si pentru frigider, este ideal ca sistemul de racire sa fie cel mai recent: No Frost. Combinele frigorifice din oferta eGood au 3 tipuri importante de sisteme de racire: Statice, No Frost si Full No Frost, pentru intreaga combina.

Acestea sunt doar cateva criterii importante de alegere pentru o combina frigorifica. Daca va doriti achizitionarea uneia, vizitati categoria de combine frigorifice a celor de la eGood, alegeti-va modelul preferat si vorbiti cu un consultant al magazinului online pentru a va asigura ca aceasta este capabila sa satisfaca nevoile dumneavoastra.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Se încarcă...