Cum alegi usa de exterior? Sfaturi de la www.robimex.ro

Indiferent de stilul sau culoarea pe care o alegeti, trebuie sa stiti ca usa exterioara este prima care lasa o impresie asupra locuintei in care urmeaza sa pasiti. Adesea, usa este considerata chiar un soi de carte de vizita pentru locuinta. Insa mai presus de toate, o usa este acel element indispensabil al unei locuinte care ofera acesteia protectie eficienta impotriva agentilor de mediu. Fiind un element care trebuie pe de-o parte sa fie o bariera impotriva factorilor de mediu iar pe de alta sa aiba un aport estetic, alegerea acesteia nu este intotdeauna o sarcina usoara. Pentru a va usura alegerea, iata care sunt principalele aspecte care definesc o usa exterioara de calitate.

Usi exterior – Robimex.ro

Exista o varietate mare de usi astazi de diferite forme si culori insa daca ne indreptam atentia spre siguranta in detrimentul aspectului, aceasta trebuie sa dispuna de cel putin clasa 2 de securitate. Usa este adesea supusa unor diferite sarcini dar si unor modificari fregvente de temperaturi care ii pot modifica dimensiunile.
Avand in vedere ca acestea sunt considerate veritabile cari de vizita ale unei locuinte, este important ca aspectul acestora sa fie impecabil. Exista cateva materiale din care poate fi confectionata o usa exterioara, insa de departe cel mai estetic este lemnul. Adevarul este ca suntem destul de limitati cand vine vorba de materialele din care acestea pot fi confectionate. Singurele variante fiind date de lemn, metal sau fibra de sticla.
Un criteriu important de selectie este in functe de eficienta acestora in privinta izolarii termice si fonice. O usa cu adevarat buna le va oferii pe ambele in acelasi timp. Este important ca pe timpul iernii frigul sa nu poata patrunde in locuinta iar in cazul anotimpului estival caldura sa nu poata patrunde in locuinta. Izolarea fonica joaca si ea un rol important avand in vedere ca fiecare dintre noi simtim nevoia intimitatii in anumite momente.
Alegeti o usa si in functie de rezistenta acestora. In timp, mai ales usile din lemn se pot deforma sub actiunea apei sau a conditiilor de mediu nefavorabile. Acestea pot rezista insa daca sunt respectate anumite regule de intretinere si pana la 50 de ani. Usile din metal in schimb pot ruginii sub actiunea apei.
Optarea pentru lemnul stratificat poate reprezenta cea mai buna alegere atunci cand vine vorba despre rezistenta. Usile confectionate din acest material rezista eficient la diferentele de temperatura ceea e inseamna ca acestea nu se vor deforma in timp.
Accesati www.robimex.ro si alegeti din varietatea de modele si culori de usi din lemn stratificat la cele mai accesibile preturi.

SC ROBIMEX SRL

http://www.robimex.ro

ROBIMEXSRL@yahoo.com

Mobil: 0744639924

About robimex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Se încarcă...