Cum ar trebui sa fie purtat un ceas barbatesc?

Accesoriile. Tuturor ne place sa purtam accesorii; acestea adauga stil, clasa, eleganta si creaza personalitate. Un astfel de accesoriu este ceasul barbatesc. Simpla purtare a acestuia poate completa intreaga tinuta a unui barbat, insa, pentru un plus de stil, ceasurile barbatesti trebuie asortate cu restul tinutei pentru care se opteaza.

ceasuri barbatesti

Venim in ajutorul dumneavoastra prin cateva sugestii, despre cum ar trebui purtat un astfel de accesoriu:

1. Ca o bijuterie
Barbatii care opteaza pentru ceasuri barbatesti in tinuta lor, le pot purta ca o bijuterie. Asa cum pentru femei, un colier cu diamante reprezinte un accesoriu ce denota clasa, tot asa, la barbati ceasurile elegante pot fi adaugate tinutei pentru a demonstra stilul si bunul gust.

2. Ca parte a CV-ului
In unele profesii este necesar sa demonstrezi succesul in mod vizibil. Daca sunteti de exemplu, consultant, ceasul de pe mana dumneavoastra poate demonstra clientilor ca sunteti o persoana cu un caracter serios. Nu trebuie sa purtati un ceas scump. Mesajul subminal al unui ceas fin este “Puteti avea incredere in opiniile mele profesionale, deoarece platiti foarte mult pentru ele.”

3. Ca o declaratie
O declaratie care spune “Nu-mi folosesc telefonul mobil pentru a vedea cat este ceasul, asa cum o fac tinerii si studentii. In schimb, sunt de parere ca timpul este destul de important pentru a justifica un accesoriu unic pentru masurarea si gestionarea timpului meu.”

4. Ca o investitie
Ceasul este un accesoriu pe care nu il cumparam in fiecare zi. Achizitionarea acestuia poate fi o investitie pentru dumneavoastra.

5. Ca o mostenire de familie
Daca aveti ceasuri de mana barbatesti care au apartinut tatalui sau bunicului dumneavoastra, nu ezistati sa le purtati. Onorati astfel amintirea lor, si in acelasi timp, veti adauga stil tinutelor dumneavoastra.

6. Pentru a exprima sau a recunoaste un sentiment personal
Ceasurile de mana, dar nu numai, pot fi un cadou pentru o persoana draga. Suntem siguri ca nu veti da gres cu un asemenea cadou.

Daca sunteti pasionat de ceasuri barbatesti, sau vreti sa faceti un cadou, va invitam sa consultati oferta noastra de ceasuri originale din magazinul www.bestwatch.ro. Va propunem sa alegeti ceasuri barbatesti la cele mai bune preturi si de cea mai buna calitate.

About Best Watch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Se încarcă...