Intrebari pe care sa ni le punem la analiza ofertelor de apartamente de vanzare

Pentru a calcula cu adevarat oportunitatile din spatele ofertelor de apartamente de vanzare, reomandabil este sa reflectati atat asupra costului concret de achizitie, cat si asupra avantajelor tranzactiei, eficienta sa fiind calculata atat prin posibilitatea recuperarii investitiei in caz de revanzare, cat si prin maniera in care va poate satisfice stilul de viata. Iata ce puncte ar trebui sa atingeti in analiza unei oferte de vanzare astfel incat achizitia apartamentului sa devina o reala afacere:

1. Ce anume cautam de la apartment?
Destinatia apartamentului va delimita parametric sub care sa selectati ofertele de apartamente de vanzare.
Va puteti bucura de o deplina libertate de alegere a unor atribute precum suprafata sau compartimentarea daca apartamentul pe care-l cautati intre ofertele de vanzare va fi viitoarea dvs locuinta.
Daca doriti un active care sa va suplineasca veniturile prin inchiriere, specialistii companiei imobiliare Regatta va recomanda sa va orientate spre zone cu acces facil spre eventuale puncte de interes (centre business, campusuri universitare, etc) si spre apartamente cu o suprafata medie spre mica, astfel incat sa satisfaca necesitatile unei game cat mai variate de client.

2. Cat putem investi?
Achizitia unui apartament ar trebui calculata dincolo de pretul de vanzare si prin cheltuieli aditionale precum taxele notariale. De asemenea, nu neglijati costurile pe care le implica amenajarea, utilarea si mobilarea lui.

3. Cate cheltuieli putem suporta?
Specialistii Regatta va recomanda sa va orientate spre apartamente ale caror costuri lunare sa nu depaseasca jumatate de venitul de care dispuneti, pentru a nu va fi afectat stilul de viata. O locuinta trebuie privita ca o investitie si ca un beneficiu adus dvs si in niciun caz ca o povara si o grija constanta. Calculati dincolo de rata aferenta sumei platite la vanzare si cheltuielile cu utilitati si intretinere iar in cazul in care v-ati decis asupra unui apartament dintr-un ansamblu residential nou.

4. Cat de repede gasim banii?
In acordarea unui avans, specialistii Regatta va recomanda sa va asigurati ca formalitatile de acordare a creditului bancar nu intarzie dincolo de termenul prevazut in antecontractul de vanzare-cumparare a apartamentului pentru a nu pierde aceasta suma.
Daca puteti obtine cu rapiditate intreaga suma pentru achizitia unui apartament, o variant deosebit de avantajoasa vine prin locuintele ce fac obiectul unor executari silite. Odata depusa o garantie, fie ca urmeaza sa participate la o licitatie publica, fie ca veti negocia o vanzare directa cu banca, trebuie sa acoperiti suma integrala a apartamentului in 30 de zile.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Se încarcă...