Produsele Little Doctor in portofoliul Bit Online

Little Doctor in portofoliul BIT ONLINE

Portofoliul BIT ONLINE s-a imbogatit cu o noua gama de produse, special adaptata nevoilor clientilor sai, marca Little Doctor. De acum, puteti comanda tensiometre (de brat, de incheietura), aparate de aerosoli (cu compresor, cu ultrasunete, cu mesh), sfingnomanometre, stetoscoape (atat pentru cardiologi, cat si pentru medici obstreticieni), termometre electronice, instrumente pentru diagnostic.

Little Doctor este un producator de dispozitive medicale, atat pentru uz caznic, cat si pentru institutii medicale, cu traditie in acest domeniu. Inca din 1986, sunt prezenti pe piata, iProdusele Little Doctor in portofoliul Bit Onlinen timp dezvoltand afacerea si introducand in catalog produse din ce in ce mai diverse, in pas cu descoperirile tehnologice ale vremurilor.

Toate produsele Little Doctor respecta normele ISO 13585:2013 Standard de calitate pentru produsele medicale, care sustine reducerea riscurilor neasteptate pentru companii care construiesc, produc sau folosesc produse si servici medicale, in timpul fabricatiei, dar si mai tarziu dupa aceea. Chiar daca acesta este un standard unanim acceptat la nivel international, specialistii de la Little Doctor au hotarat, pentru siguranta clientilor sai sa testeze produsele si in Germania in vederea obtinerii certificarii TUV. De asemeneam, detin certificarea CE, care atesta faptul ca respecta toate regulamentele in vigoare cu privire la siguranta, design, calitate si mediu impuse de Uniunea Europeana.

Tensiometrele produse de Little Doctor sunt recunoscute si de comunitati medicale de prestigiu. Societatea Britanica de Hipertensiune recomanda acest produs ca fiind de incredere pentru masurarea valorilor tensiunii arteriale.

Asa cum v-a obisnuit, BIT ONLINE isi alege cei mai buni furnizori pentru ca la clienti sa ajunga produse de calitate, la preturi acceptabile. Noi credem ca fiecare are dreptul sa isi poata achizitiona fara eforturi prea mari dispozitive dispozitive medicale pentru a se trata, pentru a diagnostica sau preveni bolile.

Noile produse pot fi comandate din magazinul propriu BIT ONLINE www.feo.ro sau de la partenerii nostri on-line.

About FEO

Magazinul online www.feo.ro, parte a societatii Bit Online SRL, este un site specializat in comercializarea electrocasnicelor mici, produselor electronice, dispozitivelor medicale si accesoriilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Se încarcă...