Magazinul-de-carte, un loc de poveste la un click distanta

Magazinul-de-carte.ro este cel mai mare anticariat online cu peste 32.000 de Titluri in stoc.

Anticariatul online Magazinul de carte exista pentru voi, cei pasionati de lectura, de frumos, de calitatea lucrului facut cu dragoste si daruire. Intre cele 30.000 de titluri de carti, viniluri, partituri musicale, reviste si almanahuri sau ziare vechi de pe rafturile virtuale ale Magazinului de carte puteti gasi cadoul perfect pentru un om drag.

Arata-i copilului tau cum ai ascultat tu prima poveste citita de parinti sau bunici, din carti cu colturi indoite, cu semne de carte crosetate. Incurajeaza-l sa foloseasca un calculator, dar nu-l lasa sa piarda nici mirosul foii de hartie, ingalbenita poate, dar cu aroma altor vremuri, altor peisaje.

Ofera in dar de ziua unui prieten bun un ziar cu data lui de nastere, va fi surprins si incantat cum nici nu iti imaginezi. Redescopera abecedarul pe care ai invatat sa scrii si sa citesti acum ani, poate zeci de ani.

Acceseaza site-ul anticariatului www.magazinul-de-carte.ro  si lasa-te inspirat. Comenzile se fac cat ai clipi, iar un iubitor de povesti iti va da orice detalii ai chef sa auzi despre noi, la numerele 0762 270 357 / 0757 095 450 sau pe e-mail contact@magazinul-de-carte.ro.

Cu totii te asteptam in familia iubitorilor de citit, in Magazinul (tau) de carte, in locul de poveste aflat la un click distanta.

About admin

One comment

  1. un subiect care iti da de gandit, felicitari oricum autorului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Se încarcă...