Parteneri noi pentru tensiometrele si aparatele de aerosoli SCIAN

Aparatele de aerosoli si tensiometrele SCIAN se gasesc de acum in mai multe magazine on-line, facand mai usor accesul celor care vor sa previna sau sa trateze afectiuni care scad calitatea vietii.

Noii parteneri ai importatorului oficial de produse SCIAN, SC BITONLINE SRL, sunt www.elfbebe.ro, www.confortzone.ro, www.farmshop.ro , www.vexio.ro, www.noisibebe.ro, www.adevarulshop.ro, www.cel.ro, www.hopasus.ro.

Produsele SCIAN sunt perfecte pentru cei care-si doresc un aparat de aerosoli sau un tensiometru de calitate la un pret care nu da bugetul pentru cap. Atenti la detalii, producatorii acestor dispozitive de uz casnic s-au gandit la toate atunci cand le-au conceput. De la design, pana la functionalitati tehnice, atat nebulizatoarele, cat si tensiometrele SCIAN respecta toate normele impuse de cele mai inalte foruri in domeniu. Certificarea CE atesta faptul ca producatorul respecta toate normele de siguranta, mediu si design. De asemenea, detin certificare TUV care valideaza siguranta produselor in raport cu riscul de a duce la accidente.

Importatorul are grija de client chiar si dupa ce distribuie produsele catre partenerii sai. Garantia oferita este de 3 ani, iar cu ajutorul unui sistem inovator a implementat programul “garantia in 17 minute”. Cu ajutorul acesteia puteti sa aveti un dispozitiv functional in 17 minute dupa ce ati intrat in show-roomul BITONLINE din strada Mihai Eminescu nr. 121, Bucuresti. Daca sunteti din tara, produsul reparat sau inlocuit va va fi restituit a doua zi.Logo-scian

About FEO

Magazinul online www.feo.ro, parte a societatii Bit Online SRL, este un site specializat in comercializarea electrocasnicelor mici, produselor electronice, dispozitivelor medicale si accesoriilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Se încarcă...