Philips Respironics in Romania prin Feo.ro

Feo.ro este incepand din octombrie 2015 importator oficial al aparatelor de aerosol Philips Respironics. Acestea sunt dispozitive medicale de uz caznic de cea mai buna calitate, fiind rezultatul mai multor ani de cercetari atat a specialistilor de la Philips, cat si a celor de la Respironics care de zeci de ani inoveaza in acest domeniu. Philips-InnoSpire-Elegance-compressor-nebulizer-system_3

In magazinul online www.feo.ro , parte a Bit Online, veti gasi aparatele de aerosoli cu compresor InnoSpire Elegance si InnoSpire Essence si nebulizatorul pediatric Sami the Seal. Toate trei beneficiaza de tehnologia SideStream care permite administrarea tratamentului rapid si eficient. Pot fi folosite pentru ameliorarea si vindecarea bolilor cailor respiratorii inca de la aparitia acestora: sinuzita, rinita, raceli, astm, bronsite, laringite.

Philips Respironics este o companie ce a luat nastere dupa ce Philips, renumita producatoare de aparatura electronica si electrocasnica a cumparat Respironics, o companie americana specializata in realizarea de dispozitive medicale dedicate tratarii bolilor cailor respiratorii. Rezultatul muncii specialistilor din cadrul celor doua companii sunt aparate de aerosoli de ultima generatie, de care acum se pot bucura si clientii din Romania.

Din magazinul feo.ro puteti cumpara aparatele de aerosoli InnoSpire Elegance,  InnoSpire Essence si Sami the Seal. Produsele au garantie 3 ani si pot fi livrate cu un curier in orice colt din Romania. Noile produse Philips Respironics se vor gasi si in magazinele Emag si in celalalte magazine partenere Bit Online.

Bit Online este o companie romaneasca care de-a lungul celor 9 ani de existenta s-a remarcat prin comercializarea produselor de cea mai inalta calitate, de la furnizori verificati prin colaborari de lunga durata.

 

About FEO

Magazinul online www.feo.ro, parte a societatii Bit Online SRL, este un site specializat in comercializarea electrocasnicelor mici, produselor electronice, dispozitivelor medicale si accesoriilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Se încarcă...