Ramai concentrat pe activitatile de peste zi. Ai totul perfect planificat!

Noi nu putem sa-ti spunem cum sa-ti organizezi in cel mai bun mod task-urile tale. Insa putem sa-ti oferim cele mai bune produse pentru o planificare cat mai eficienta a activitatilor de peste zi sau chiar pe o saptamana sau o luna intreaga.
Agenda organizator

Agenda organizator

Pe officedirect.ro, ai posibilitatea sa-ti alegi articolele care convin cel mai bine necesitatilor tale in materie de planificare.

In topul celor mai utilizate si eficace produse pentru organizarea task-urilor zilnice se disting, cu siguranta Agendele de birou! Alege o agenda zilnica, saptamanala sau o agenda organizator (organizer) – care are dimensiuni practice si contine un calculator si suport pentru cartea de vizita.

Bineinteles, de nelipsit din biroul tau este calendarul! Poti opta pentru un calendar de perete sau pentru unul pentru birou.

Asa-zisele “To-do-list” pot fi create atat pe agenda, dar poti apela si la un caiet de birou sau un blocnotes. De mare folos se pot dovedi si notitele autoadezive, deoarece contin task-uri importante sau mai urgente. Le poti posta in zone foarte vizibile, aproape de tine; astfel, nu exista riscul sa uiti ceva important de facut!

Pe langa acestea, in magazinul online vei mai regasi si alte tipuri de produse utile pentru planificarile tale, si aici includem: tablele magnetice (pot fi albe sau din sticla – o varianta mult mai eleganta). Nu uita nici de whiteboard-urile mobile multifunctionale – majoritatea sunt prevazute cu doua suprafete de scris, si au un sport mobil, deci poate fi mutat cu usurinta oriunde in spatiile de lucru. Plannerele magnetice ofera avantajul de a-ti planifica task-uri pe saptamani, luni sau chiar pe un an de zile; flipchart-ul se poate incadra si el in categoria sistemelor de planificare vizuala, desi este cel mai adesea folosit pentru prezentari, cursuri sau conferinte.

Pentru toate acestea, ai nevoie si de Instrumente de scris, iar Office Direct iti ofera o multime de variante. In plus, te asteptam in magazin cu o gama foarte variata cu Accesorii pentru table magnetice si flipchart.

Organizarea task-urilor si a timpului – o actiune obligatorie!

De ce este atat de importanta programarea activitatilor? Pentru a enumera cateva avantaje: te ajuta sa-ti indeplinesti mult mai eficient obiectivele propuse; nu mai trebuie sa-ti incarci mintea cu programul zilnic, le urmaresti si le bifezi pe masura ce le indeplinesti; la sfarsitul zilei vezi (cu satisfactie) ce ai reusit sa duci la bun sfarsit, iar daca a ramas ceva nefacut, reprogramezi pentru ziua urmatoare.

Nu uita: organizarea sarcinilor este foarte simpla daca iti creezi un plan si daca ai la dispozitie suporturile necesare, iar satisfactia indeplinirii obiectivelor propuse este garantata!

About admin

One comment

  1. Frumoase idei care merita lecturate si recomandate si celorlati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Se încarcă...