Vreti sa descoperiti comorile din adancuri?

In Marea Neagra se efectueaza si scufundari de agrement pentru toti sfafandrii si iubitorii de scuba diving, Atlantismar este nerabdator sa dea startul uni nou sezon de scufundari la epave si la multe alte obiective interesante din adancuri, inclusiv flora si fauna si de ce nu situri arheologice.

Cu siguranta pe fundul Marii Negre sunt sute sau poate mii de comori nedescoperite, epave, situri arheologice, adevarate mine stiintifice si economice. Atat in Romania cat si in Bulgaria se efectueaza scufundari pentru explorarea Marii Negre in speranta decoperirii unor comori de pret. In Marea Neagra se efectueaza si scufundari de agrement pentru toti sfafandrii si iubitorii de scuba diving, Atlantismar este nerabdator sa dea startul uni nou sezon de scufundari la epave si la multe alte obiective interesante din adancuri, inclusiv flora si fauna si de ce nu situri arheologice.
Exista si o parte nevazuta a Marii Negre? Este cert ca Marea Neagra nu este decoperita nici pe jumatate si ca ascunde o multime de secrete, de nave scufundate de care nimeni nu stie nimic, un adevarat patrimoniu cultural submers. Datorita pasionatilor de scufundari si a acelora care isi doresc senzatii tari, turismul subacvatic a inceput sa prinda forma si culoare de cativa ani, de aceea Atlantismar ofera servicii subacvatice in care intra si scufundarile, pentru a oferi oamenilor posibilitatea de a descoperi si partea nevazuta a Marii Negre, nu doar placerea de a sta pe sezlong la soare si de a face o baie pentru a va racorii in plin sezon.
Atlantismar vine in ajutorul dumnevoastra si cu cele mai bune si profesioniste servicii de reparatii subacvatice, de aceea cand aveti nevoie sa plecati in larg si vreti o verficare a navei sau cand va aflati pe mare si ati intampinat o problema, Atlantismar va sta la dispozitie.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Se încarcă...